Bio-Abo

Informaţii

Ce este Bio-Abo?

Pentru ca mulţi dintre clienţii noştri sunt oameni ocupaţi care dispun de resurse limitate de timp şi nu se pot deplasa în căutarea produselor dorite, am decis să facem noi un pas către ei şi să le aducem produsele dorite la birou.
Bio-Abo este o ofertă de abonament din partea Bio-Bavaria prin care vă oferim posibilitatea de a comanda produsele preferate prin telefon sau e-mail.
Noi vi le aducem gratis la birou!
Fie că este vorba de pâinea de zi cu zi pe care o luaţi acasă, fie că este vorba de produsele pe care doriţi să le cumparaţi pentru masa de prânz de la birou - cu Bio-Abo economisiţi timp şi costuri de deplasare, beneficiind de acelaşi preţ.

Cum funcţionează Bio-Abo?

Vă hotărâţi pentru un produs sau mai multe din cele 16 oferite de către Bio Bavaria şi ulterior contactaţi reprezentantul de vânzări al BioBavaria la 0728.883358 sau 0752.245047 respectiv la e-mail: vanzari@biobavaria.ro pentru a vă asigura că locaţia dumneavoastră este într-o zonă deservită prin Bio-Abo.
Aveţi posibilitatea de a vă face un abonament pentru 2 săptămâni sau pentru o lună pe care îl puteţi consuma în dublul perioadei pentru care v-aţi abonat.
Livrările se fac de Luni până Vineri, între orele 09.30 şi 15.30.
Dacă nu doriţi livrarea zilnică a produselor la care v-aţi abonat sau doriţi ca într-o anumită perioadă livrările să fie oprite, puteţi stabili acest lucru contactând reprezentantul Bio Bavaria la numerele de telefon sau adresa de e-mail de mai sus. Modificările trebuiesc făcute cu 48 de ore înainte ca ele să aibă loc.
Dacă doriţi livrarea sporadică a altor produse, înafara Bio-Abo, din cele oferite de BioBavaria, puteţi comanda orice produs şi în orice cantitate, contactând reprezentantul nostru cu 24 de ore înainte de orice livrare.
Înainte ca Bio-Abo să expire, reprezentantul BioBavaria vă va contacta pentru a înnoi sau redimensiona abonamentul care să corespundă dorinţelor dumneavoastră.

Cât costă Bio-Abo?

În funcţie de produsele comandate şi de durată de abonament aleasă, Bio-Abo vă oferă următoarele preţuri:

oferta
 

Cum plătesc Bio-Abo?

După ce abonamentul dumneavoastră a fost confirmat de către reprezentantul nostru de vânzări, acesta trebuie achitat cu ocazia primei livrări din cadrul abonamentului.
Plata se poate face în numerar sau prin OP bancar.
Veţi primi de-asemenea un card de abonat Bio-Abo cu un număr de identificare unic şi pe baza căruia veţi putea participa la promoţiile şi evenimentele organizate de BioBavaria pentru deţinătorii de abonamente.
La prima livrare, reprezentantul BioBavaria vă va aduce şi factura (şi chitanţa) aferente abonamentului contractat de dumneavoastră.
Orice produse comandate şi livrate independent de abonamentul dumneavoastră, vor fi achitate în numerar, la livrarea acestora la biroul dumneavoastră.

Merită să-mi fac un Bio-Abo?

Noi spunem că da! Vă aducem la birou, fără nici un cost pentru dumneavoastră, o gamă de produse esenţiale sănătăţii dumneavoastră şi unei diete echilibrate. Mai mult, putând comanda pâinea de zi cu zi, puteţi să oferiţi aceleaşi beneficii şi familiei dumneavoastră, şi asta economisind timp preţios şi costurile unei deplasări!
În caz că nu sunteţi familiarizat cu produsele BioBavaria şi aţi dori ca atât dumneavoastră cât şi colegii dumneavoastră să le gustaţi înainte de a încheia un Bio-Abo, contactaţi reprezentantul nostru de vânzări şi vom veni să vă prezentăm produsele din ofertă şi să vă dăm şansa să le degustaţi.

SĂNĂTATE ÎNTR-O FELIE!


*toate produsele din oferta BioBavaria sunt certificate bio de către Austria Bio Garanţie, filiala România, şi au fost obţinute folosind în proporţie de 100% ingrediente provenite din agricultură ecologică certificată.